wiszi Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam, tak jak w temacie chce zakupic Renault Megane oto link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8827607 co mozecie powiedziec na temat tego auta ? czy warto je kupic za taka cene ? czy Megane sa samochodami awaryjnymi ? czy czesci sa drogie w razie jakiejs awarii ? na co zwrocic uwage jezeli pojade ogladac samochod osobiscie ? z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Odpuść sobie. 100 % bity. Źle spasowana tylna klapa. przednia też mi się nie podoba. Poduszka na kierownicy ma inny odcień - nie wiem czy to o czymś świadczy ale jednak. Ja bym szukał od osoby prywatnej. Ogólnie jak kupisz zadbany egzemplarz to nie będzie awaryjny. Części nie są takie drogie. Sprawdź czy wszystkie szczeliny między elementami karoserii są takie same, czy kierownica nie jest wytarta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Poduszka na kierownicy ma inny odcień poduszka ma inny kolor, bo kierownica jest obszyta skórą ;-) co do części to mogę powiedzieć, że są w przystępnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ta klapa masakrycznie wygląda,nawet się nie postarali aby ją dobrze zrobić... Na pewno jak będziesz oglądał meganki sprawdź całą elektrykę, czy wszystko działa w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 co mozecie powiedziec na temat tego auta ? czy warto je kupic za taka cene nie-chyba że za darmo bita przód, bita tył, składana u pana Mietka w Garwolinie, brak jeden alu felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Poduszka na kierownicy ma inny odcień poduszka ma inny kolor, bo kierownica jest obszyta skórą ;-) co do części to mogę powiedzieć, że są w przystępnych cenach :) Ja mam kierę obszytą skórą i jakoś nie widać różnicy :-? http://img153.imageshack.us/i/dsc015zmierozmiaryzz8.jpg/ Po za tym ta dziura w siedzeniu strasznie wali po oczach :-x i jeszcze osłona głośnika jakoś dziwnie odstaje (po lewej) Daruj sobie ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiszi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A co powiecie o tej Megi ? http://moto.allegro.pl/item662274860_renau...lima_1999r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Bezwypadkowy :) :) A ten tył to niby na plastelinę przyklejony :) Widać ,że miał dzwona w tył a i przód podgięty.Poszukaj czegoś bardziej zadbanego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sam właściciel chyba nie wie czym jeździ, albo miał swapa bo w 99' nie było DCI :) Ogólnie widać że samochód zaniedbany :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 kierownica zjechana i pokrowce na siedzeniach tylko ciekawe co pod nimi. Przebieg jest nie realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Że się spytam, po czym wnosicie, że ten pierwszy był z przodu bity ? Bo gapię się i nie widzę ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jóż koledzy wyżej napisali ale zwróć uwagę na szczeliny przy lampach przednich i na odległość tylnej klapy od tylnej lampy prawej i lewej.Czy coś trzeba dodać :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 chociażby po masce, patrz szpary między bokiem a maską ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Chodzi mi wyłącznie o przednią maskę, resztę to widzę :) Chodzi o tą prawą szparę, że za duża ? I że maska jakby za daleko zachodzi ? W sensie szpara między nią a lampą na tym bocznym ujęciu się tworzy ? Czy coś innego widzicie ? :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 No to już wystarczający powód by mieć pewność ,że ktoś rzeźbił to autko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi