Masterek1985 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam wszystkich mam pytanie gdzie można kupić takie nakładki plastikowe na progi i jaki jest tego koszt ?? na foto zaznaczyłem o co dokładnie chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 bylo niedawno na forum w aso mozna to kupic jako przednie chlapacze lub blotochromy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 też bym kupił z chęcią takie cos do swojej megi,ale ciekawe jakie są koszta tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 150-160pln komplet w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 poszukać trzeba na jakimś szrocie bądź na allegro bo ASO oszalało z ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Widziałem raz na allegro-nie kupiłem później jak chciałem kupić to nie było . Wpisz "chlapacze , błotochrony scenic" i szukaj. Cena w ASO rzeczywiście wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Można tego pełno kupić ale z oryginalnymi są problemy. Zazwyczaj uniwersalne czyli do wszystkiego i do niczego lub jak ktoś woli do zabawy w dopasowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 chłopaki nie pakujcie się w zamienniki- plastik o całkowitym braku jakości, sztywny itp. Ja zainwestowałem w oryginał, i od roku jeżdzę z nimi. Nie ma śladu uszkodzenia (a przetrwały zimę), plastik nie odbarwia się. Więc jak coś, to oryginał- może i drogie, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 kotlecik ;) Ta część nie jest dostępna w zamienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 wiem że odgrzewam, ale info dla potomnych zostanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi