piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Widać połowa lat '60 była podpowiedzią ostateczną :) :) :) brawo Macieyk - Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 szczerze mówiąc to wpisałem "czechosłowacja land rover" w google i wyskoczyła ta pokraka :) to teraz coś na sportowo, piękna bryka, sam bym taką pośmigał.. link do większego obrazka: http://img14.imageshack.us/img14/3205/69966808.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Toyota 2000gt, p.s. było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 wiedziałem że to coś od pepików, trop był dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Toyota 2000gt, p.s. było :) Z bólem muszę przyznać, że Piszu ponownie dajesz zagadkę, bo w/w auto faktycznie było i wtedy ja je odgadłem. Zadaj jeszcze raz coś pokroju tej Skody, a podziękujemy Ci w uczestnictwa w tej zabawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 no nareszcie ten żółty grat poszedł w niepamięć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 :) No w końcu, szukałem w Skodach i nie było takiej :-? No piszu dawaj następną <boks> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Hehehehe :) No to panowie nowa zagadka :) Mam nadzieję, że pójdzie równie "gładko" jak poprzednia :) :) :) cóż to za wehikuł ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Saab-em mi tu zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 a może jakiś NISSAN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To ja też dołaczę do zabawy.... Zalatuje autem z Chin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Niestety nic z powyższych :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mnie przypomina jakiegoś Rovera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Khodro Samand To teraz ja... Zgadujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 apeluję o zmianę w regulaminie, mianowicie powinien znaleźć się w nim zapis, że piszu nie może brać udziału w konkursie :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi