Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Runna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Lewy, zapodaje następne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Powróćmy z tej Irańskiej wycieczki na łono normalnej motoryzacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cosik przodek do ferrari tostarossa podobny (nie wiem czy pisowni nie pomieszałem) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ferrari 365 GTB :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ferrari Station Wagon - chyba najszybszy trumnowóz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 pers, zapodaje zagadkę. Numerologią juz nie bedziemy się zajmować :) Dokładna nazwa to: Ferrari 365 GTB Daytona Luxuskombi i nie słuzyła jako trumnowóz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Oto i ona lub on, łatwa zagadka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 brzydkie to i wygląda jak Suzuki GX LC10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 niestety nie, tzn. blisko :) nie ukrywam że autko ma brata w czym mnie kolega dopiero uświadomił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ale wygląda zupełnie jak to: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...aHITT-AbIsYzfBQ Tak czy siak, jestem/byłem blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 widać drobne różnice pomiędzy nimi, tak czy siak to nie Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Lotus? SC100 Lotus Small :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 nie, no to jest ich trzech ?? :shock: :) :roll: Ani Suzuki ani Lotus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Trafia sie jeszcze pod nazwą "whizzkid" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi