bronius Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 nowa zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 "prawie "jak syrena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Fiat 1400, bronius nie wiem czy specjalnie to dałeś ale w ostatnim "Automobiliście" był duży materiał o tych samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 no właśnie wpadłem na ten pomysł czytając automobilistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Zapodawam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Cadillac około roku 1952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Cadillac Series 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Cadillac Coupe deVille of 1954 http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Coupe_de_Ville Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 deVille jest odmianą dwudrzwiową, więc odpada. Bardziej podobny jest juz Cadillac Fleetwood z 1954r. Nie znalazłem jednak nic co by miało identyczne przetłoczenia na tylnych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 1950 Cadillac Series 62 Sedan http://oldcarandtruckpictures.com/Cadillac...c1950-1959.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 One wszystkie mają chromowany wlot na tylnych drzwiach. Ten na zdjęciu w zagadce tego nie ma. W necie takiego nie widziałem. Dodatkowo, ten z '50 ma inny tylny zderzak i górny profil tylnego błotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 1955 Cadillac Fleetwood 60 Special Sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Moim zdaniem wygrał Arczi. Jako pierwszy podał serię, ale jeżeli się nie zgadzacie z werdyktem mogę uznać zagadkę za niebyłą Lewy: jeżeli chodzi o wlot powietrza na tylnych drzwiach: jest, ale kiepsko widoczny z miejsca z którego robiłem zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Zatem czekamy na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dziwne :-P zeszłym razem jakoś nie uznaliście mojej odpowiedzi :-/ mimo, że znalazłem model w necie i podałem linka. Widzę tu jakieś dziwne podejście do uczestników tej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi