zawisza1980 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Niestety tak ;) Lewy daje następną zagadkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Lewy tym razem posłużył się podstępem w celu namierzenia auta. Włoski styl + adres strony na zdjęciu ;) To moja zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ostatnie autko to: Hanomag 10 PS "Kommissbrot", 1922 (Hanomaga 2 miałem przygotowanego jako zagadkę na wypadek odgadnięcia ;) ) No to kolejny "czerwony" klasyk do odgadnięcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczanin123 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wydaje mi sie ze jest to Rover ale nie mam pojecia jaki model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 studebaker lark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Lewy, no nie tak do końca, jako największy"TUZ" w tym temacie to musisz się bardziej postarać. ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Cóż za dyskryminacja ;) Daytona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Lewy, no ewentualnie mogę uznać. Dokładnie to; Studebaker Daytona Hardtop R-2 z 1963 roku, a od wspomnianego Larka różni się kilkoma szczegółami jak atrapa chłodnicy i zderzakami. Lark ma pionowe odboje. Tu to widać: http://www.automotivehistoryonline.com/studebaker1963.htm Daytona fotka 8, Lark Daytona fotka 11. I to nie dyskryminacja ale rozbieżność szczegółów w "zeznaniach" hehehe Dajesz kolejną. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Skoro daję, to daję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Jakieś porsche.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 produkt włoski?? Fiat, Lancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Plymouth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Jak dla mnie to jets jakieś angielskie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi