Lewy Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Totalne pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 bmw 3200 cs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 BMW 503? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dwa pudła (ale nie totalne :) ). Widzę, że znaczki w kołpakach zostały zauważone :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 BMW 1600 GT :) http://www.madle.org/bmwg1600cpe2.jpg To teraz ja jednak poszperałem i zmieniam Edit: Lewy teraz jest ok, to już auto seryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam, jest to z całą pewnością Packard Hawk z 1958 roku. To teraz ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 piotrg, to jest PZInż 403 Lux-Sport http://www.polskie-auta.pl/stara/ls.htm dodam (od siebie) że bardzo podobny przód jest w Hanomagu 1300 :) zgadłem ? wydaje mi się, że tak, więc zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stout Scarab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :) Lewy, jesteś nie do zagięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zatem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 piotrg, to jest PZInż 403 Lux-Sporthttp://www.polskie-auta.pl/stara/ls.htm dodam (od siebie) że bardzo podobny przód jest w Hanomagu 1300 :) A ja od siebie dodam, że do PZInż-a studenci na mojej uczelni zrobili (wydrukowali) model zawieszenia do tego auta. Jak na tamte czasy rozwiązania bardzo innowacyjne. Teraz kolega robi odwzorowanie cyfrowe karoserii tego auta i jest z tym niemały problem bo nie ma jak zeskanować tego auta ponieważ nie istnieje, jest tylko kilkanaście zdjęć i tyle. To tyle w ramach OT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Te światła to oryginał tak zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tak. Wtedy wiejski tunign nie był jeszcze uprawiany :) Pewna firma wypuściła taką wersję jednego ze swych aut, aby uczcić II miejsce w Rajdzie Monte Carlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak na razie jedyne moje skojarzenie do tego auta to Hotchkiss 864 lub 680... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie ten kraj pochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi