zawisza1980 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Niech ktoś zapoda następną zagadkę :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wróciłem i mogę coś wrzucić Poczekajcie chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Cadillac Brougham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Arczi92, dajesz następne czy ja mam wrzucić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 P_r_z_e_m_o, wrzuć ty bo jak pisałeś wyżej szukasz zagadki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Co to za auto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jakaś podróbka Volva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Podróbka na pewno, ale czy VOLVa nie wiem, raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Volkswagen Santana (Shanghai Volkswagen) wersja powiększona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zapomniało mi się o tym wątku :-P Oczywiście jest to Samand z Iranu. Auto już przedstawiane wcześniej w jednej z zagadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ale jaki ? To tak jakbyś powiedział, że to Fiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sarir Zapomniało mi się o tym wątku Oczywiście jest to Samand z Iranu. Auto już przedstawiane wcześniej w jednej z zagadek. Lewy, niech zadaje zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi