ZygaM Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 to także dość łatwe, przypomniałem sobie, że przed FSO125ME miałem taki statek, czerwony z okrągłymi światłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Opel Rekord :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 dobrze kombinujesz ale nie OPEL, obecnie jakieś 3 sztuki może zostały w Polsce, mój 7 lat temu poszedł na złom bo dostałem porządnie w ryj od pijanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 VW K70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 VW K70 ale to wnerwiające być ciągle drugim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Paweł, jeśli znałeś ten samochód to SZACUN, ale zgadłeś !!! :) zgodnie z zasadami gry, pozwalam na Twoją zagadkę. :) :) przepraszam mocno, ale nie wyświetliły się mi wszystkie posty. Pawel Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jeszcze do niedawna miałem oryginalny folder tego auta, ale niestety gdzieś zaginął. Poniżej fotka trochę nowszego auta. Żeby nie było za prosto, to ujęcie z profilu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Renault Safrane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Miało być trudniej, a wyszło jak zwykle :-| No nic Tomik dajesz następne. Teraz coś za szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Pawel , daj proszę coś w moim imieniu bo ja muszę zmykać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Element podał Zygmunt. Maks79, przekazuję Tobie zapodanie następnej zagadki. Tomik zrezygnował, a Ty wiele razy byłeś blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No nic ... jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wygląda na MAYBAH 57S, przerobionego przez BRABUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nie. To nie jest niemiecka marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groochu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Acura TSX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi