Lewy Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Więc proszę zgadywać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 znaczek na przedzie wyglada jak by z Aston Martin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 DKW GT Malzoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 maciek127, dajesz zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Bugatti EB110 SS, był jeszcze GT, ale ten miał większy spoiler/lotkę tylną. http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl...mp;aql=&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 nie miałem pomysłu na zagadkę wiec dałem tak proste więc nawet nie chciało mi się zmienicać nazwy pliku :P) dawaj zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 no to spróbuję. Nie sugerujcie się napisami za autem, oraz podpisem na zdjęciu, no chyba, że ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 opel admiral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Słowiczku to nie to. Ale, dla ułatwienia (bo jest to dość ciężki ogryzek), auto o nazwie niemieckiej, ale produkowane w przedwojennej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Opel Admiral - tak przynajmniej pisze na tej tabliczce przed nim no i jeszcze pewnie lata produkcji 1938-1939 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zygmunt Małek, to chyba jednak dałeś złe zdjęcie. Na tym jest wyraźnie opel admiral. Zresztą tu jest link do tego samego zdjęcia z podpisem http://www.autohaus-rogen.at/geschichte_opel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Przepraszam, mój błąd, korzystam z uprzejmości komputerowej, dość stary sprzęt i tu wszystko skacze, myślałem że skopiowałem zdjęcie prawidłowe. Faktycznie MACIE RACJĘ, jest to Opel Admiral. Przemo dajesz następne. ps; na szczęście w piątek kończę ten kurs w Katowicach i wracam do siebie. A tak dla Waszej informacji chciałem zadać zagadkę o Stoewer Greif, produkowany w Szczecinie. Poniżej link do strony, jak znajdziecie Opla Admirala to pod nim jest Stoewer i zrozumiecie mój błąd. http://www.forum-auto.com/automobiles-myth...sujet377654.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a czemu Przemo daje zagadkę, skoro ja zgadłem pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Slowik8609, Ty oczywiście dajesz następną, ja tylko potwierdziłem to co Ty wcześniej napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi