brudijr Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 MiszaElk, dobrze, dajesz następne, chyba nie było trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Domyśliłem się, że chińczyk potem kwestia ustalenia jaki ;-) Mam nadzieję, że moja zagadka da Wam do myślenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgaduję od nowa, a tamten stary usunąłem. Uważam że jest to MASTRETTA MTX http://www.autoblog.com/2010/10/01/mastret...is-2010-mexico/ zwana meksykańską pomarańczą http://www.google.com/search?hl=pl&biw...mp;aql=&oq= Szukałem po targach, akurat Genewa 2011 no i Paryż 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dajesz Zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To troszkę zabytkiem polecę, mam nadzieję, że tym razem dobrze wklejam. niestety nie znalazłem większych zdjęć, a dostępne duże za opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mercedes-Benz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Fiat Moretti Sportiva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 bkoza zgadza się, możesz zapodawać swoją zagadkę, dodam tylko, że był jeszcze znakowany dodatkowym symbolem "2300". Ale prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Się mi w końcu udało zgadnąć Jednak niech ktoś inny da zagadkę bo ja w rozjazdach jestem i z telefonu nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Proponuję aby Lewy zapodał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Regulamin jest jasny więc kolega bkoza zadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A poza tym Lewy też ostatnio tylko z fona nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 zawisza1980, nie bardzo wiem jak mogę to zrobić przez telefon :-( Wracam do domu jutro, więc jak nikt do tego czasu nie zapoda zagadki to coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no co jest nie ma zagadki :cry: zapodajcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi