ZygaM Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Lancia Aurelia B-10 z 1950 rok http://pl.wikipedia.org/wiki/Lancia_Aurelia Edytowane 31 Października 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Lancia Aurelia B10 Edytowane 31 Października 2011 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zygmunt Małek dajesz zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dzięki. A o to kolejny z klonów naszego kuzyna Logana, ewentualnie Logan jest jego klonem. Jak zwie się to auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lendzir Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) VW Saveiro Edytowane 1 Listopada 2011 przez lendzir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) lendzir :D możesz zapodawać następną. Dodam tylko, że kolejnym klonem jest Chevrolet Montana, Nissan NP200 i kilka innych, razem chyba 6 czy 7 modeli. Edytowane 1 Listopada 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Chevrolet Montana bazuje na Corsie, a Nissan NP200, to Dacia Logan Pick-up :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lendzir Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Podziękował :D w takim razie pozostajemy przy tematyce pick-up'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Foton P201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 VW Saveiro na pewno nie jest kuzynem Logana, jest kuzynem VW GOL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lendzir Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Lewy, szacun!!! marka się zgadza napewno, ale model według moich danych ma inną nazwę. Dopełnij dzieła i podaj nazwę o którą mi chodzi :D Pojazd ten pewnie występuje pod obiema tymi nazwami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Lendzior, odpowiadam dopiero teraz, bo zawsze zagłębiam się szczegóły. A więc, znalazłem dwie odpowiedzi do Twojej zagadki 1/ Foton Tunland Pickup 2/ Foton P201. Zagłębiając się tak, jedyną info jaką znalazłem, to że jest to projekt/prototyp na rok 2013, a którego produkcja ma ruszyć pod koniec 2012 roku. Jeśli się mylę, proszę o link/odnośnik z internetu, że jest inaczej. http://[ciach]amochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=1&t=35288&start=0&st=0&sk=t&sd=a Edytowane 1 Listopada 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Tunland L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lendzir Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zygmunt Małek faktycznie jest to model na 2012 rok :D Z pośpiechu nie doczytałem. Mam nadzieję że mi to wybaczycie, jako że jest to pierwszy mój udział w grze ;) Tylko teraz ciężko będzie rozstrzygnąć zwycięzcę. Może niech któryś z adminów zdecyduje? ;) btw Zygmunt Małek albo nie spojrzałeś dokładnie na mój nick, albo wkradła się literówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja się zrzekam, więc zagadkę zadaje Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi