Maks79 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 studebacker avanti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zdaje się, że masz rację: http://www.remarkablecars.com/main/studeba...r-avanti-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 blisko, bardzo blisko. Ale niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 studebacker avanti II ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 maciek127, dajesz następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 wiem, że to zadający wskazuje prawidłową odpowiedź ale moim zdaniem wygrał Maks79 Przeglądnij cały temat a zorientujesz się, że chodzi właśnie o podanie dokładnej nazwy i modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 zawisza1980, Maks79 podał I generację auta. A ja zadałem II. Z boku różni się detalami, ale jednak. To tak jakbyś dodał np. meganke II, a ktoś by napisał, że to megane po prostu ( bez konkretów w postaci wersji, ja przyjmuję, że wskazującemu chodziło o I generację modelu - inne jakby nie wymienił ( zresztą o tym, że nie tylko ja tak rozumuję świadczy post MiszaElk) - a to jednak dwa inne auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 oj tam, zadaje zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 obawiam się, że jest to Tajwański Espace, czyli LUXGEN, ale mam jeszcze typ, a wolno po jednym w jednym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 toyota alphard II ( czyli po 2008 roku) odmiana Vellfire http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Alphard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Nissan Elgrand E52 http://leopauldelr.multiply.com/reviews/item/289 Chociaż moim zdaniem powinieneś uznać też poprzednią moją odpowiedź, bo te dwa auta to bliźniaki. Różnią się tylko logo, które zasłoniłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Slowik8609, nie chce być dziś jeszcze bardziej nieuprzejmy ale ty też wcześniej czepiałeś się szczegółów :-P oczywiście że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak, ale one były widoczne, między I wersją a II. A te auta są identyczne prócz loga - a tego nie mogłem dostrzec, bo je zasłoniłeś Dobra, zagadkę wstawię za kawałek. musze poszukać, a jutro egzamin.. dobra, nowa zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Honda NSX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi