norbert.ch Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Nie, ale już trochę cieplej - auto również z Italii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 jakiś prototyp Ferrari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert.ch Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Cytowanie ---- Nie, to autko było produkowane (tak podaje wiki). Co prawda w małej ilości sztuk, ale było. ---- Takie samo zdjęcie jak te, co umieściłem, było też na jednej z etykiet z gumy Turbo z początku lat '90. To pamiętałem i stąd mój pomysł na zagadkę dla Was :). Regulamin pkt. 5.9, 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Znalazłem rozwiązanie zagadki: De Tomaso Guara. Trochę przejrzałem w necie skanów z gum Turbo. A miało to auto numer 405 w kolekcji Turbo. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert.ch Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Zgadza się, De Tomaso Guara. Teraz Twoja zagadka, aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Moja zagadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 to mi wygląda na Citroena albo Saaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert.ch Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 To zapewne czechosłowacka myśl techniczna - Tatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Norbert.ch trafiłeś dobrze. Ale jaka to Tatra :P Więc gramy dalej. :) Edytowane 4 Września 2011 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Tatra 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Maciek 127 niech będzie. Dokładnie to Tatra T87. Więc następną zagadka jest twoja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert.ch Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dacia Logan po faceliftingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Lada Logan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi