Andrzej99 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Opel omega B zmodyfikowany na audi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) -zbędne cytowanie- Brawo Andrzej99, dajesz następną zagadkę :) Regulamin pkt. 5.13 0cool Edytowane 12 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Koledzy, odsyłam Was na stronę nr 1 tego tematu, przeczytać regulamin zabawy. Auta miały być fabryczne, a nie jakieś przeróbki, projekty, czy składaki. Edytowane 12 Września 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej99 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Żeby powrócić do tematu: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Koledzy, odsyłam Was na stronę nr 1 tego tematu, przeczytać regulamin zabawy. Auta miały być fabryczne, a nie jakieś przeróbki, projekty, czy składaki. przepraszam nie doczytałem... zachowałem się jak szczeniak :) :) Dodano: 12 wrz 2011 - 13:37 Andrzej, odpowiedź na Twoją zagadkę: JENSEN GT Edytowane 12 Września 2011 przez yoogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej99 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Zgadza się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Panowie - kolejne OT robicie, Znowu będę musiał powywalać to co zbędne :) Dodam, że jak ktoś nie chce zapodawać nowej zagadki to NICH NIE ZGADUJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Talbot Murena po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 nimrod32 brawo :) wybacz ale nie zauważyłem, że już Talbot był. Teraz twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Co to za unikalna fura ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Chery Cross Eastar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Sądzę, że można uznać, bo to jakiś bliźniak. Moja zagadka to dokładnie Landwind Fashion lub Landwind CV 9 w zależności od rynku. Sądziłem e będzie trudniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 kiedyś były ciężarówki to dzisiaj autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Najprawdopodobniej chodzi o autobus SOR EBN 10.5 z napędem elektrycznym (chyba produkcji czeskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi