Lewy Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Owszem. Chyba Granada była podobna. Tyle, że to nie Ford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 czyżby NSU K70, po przejęciu VW/Audi produkowane jako VW K70 jednak nie światła nie pasują :-( nie wiem przejrzałem chyba wszystkie marki i modele europejskie ale nie znalazłem tego auto jest ono podobne do kilku a jednocześnie niepodobne do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Auto w żaden sposób nie wiąże się z koncernem VW ani przejętym NSU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczanin123 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 De Tomaso Deauville Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 elczanin123 już podawałem tą nazwę, nie to ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Arczi92, nikt nie wiem wiec zdradz nam tajemnicę co to za auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nik, Tylko to nie Arczi92, zapodawał zagadkę. Szukajcie a znajdziecie a nie poddawanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 W 1990r ta tajemnicza firma miała swój zespół w F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 benetton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie pytajcie o nazwy firm i teamów, tylko podawajcie nazwę i model samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dallara, Minardi Przejrzałem tą stronkę (http://www.hungaroinfo.com/formel1/results_1990_entrylist_pl.htm) i jakoś dalej jestem głupi. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dobrze kombinujesz, ale lista z Twojego linka jest nieco nikompletna. Ogólnie to cała jałowa dyskusja o Talbocie który był i go nie było, zostaje wygaszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Talbot Tagora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 nie prezesie, to nie Talbot tak btw. to kolega Lewy powinien mieć bana na ten temat , za trudne daje zagadki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pers, Ja już jestem bliżej niżli dalej i głowę bym dał, że znam to auto osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi