bin0l Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość wymiany samej listwy ozdobnej na klapie bagażnika? W phI była ona czarna plastikowa, natomiast w phII jest ona chromowana ( a moja właśnie ma pod spodem zalążki rdzy i podczas deszczu ten cały syf spływa na blache bagażnika i trochę nieciekawie to wygląda ) Na allegro widziałem taką listwe tylko że była ona sprzedawana z całą klapą, natomiast samych listw nie widziałem. Czy jest możliwość wymiany samej listwy, czy trzeba całą klapę wymienić? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 jest możliwość wymiany samej listwy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi