janusz35 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam! Koledzy podpowiedzcie- czy na tylnej klapie scenic'c II zawsze był napis SCENIC, czy też mogło go nie być sprzedający taki samochód zarzeka się że z tylną klapą nie było nic robione a napisu na niej brak. Mnie osobiście wydaje się, że powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 napis Scenic na klapie zawsze był, z tego co zauważyłem to tylko niektóre wersje po faceliftingu nie mają, i to chyba od 2008 roku. Swoją drogą to nie patrz tylko na napis, bo ktoś mógł go poprostu zerwać bo mu nie pasował. Sprawdź miernikiem czy malowane autko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Już widziałem kilka Scenic'ów bez napisu. Mi brakuje literki "i" i też myślę coby nie zdrapać całego napisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi