Arathron Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wybita przednia szyba po stronie kierowcy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 jak zawsze :evil: BRATOWA :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Benzyna 4,64 PLN/l :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 A myślałem, że Wrocław jest drogi, ehh ;) Poza tym wqrzyły mnie kropki na aucie po deszczu, teraz jeżdżę z lakierem "w panterkę" lub tzw. pepitko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Buhehhe Panowie, bez jaj. Ja dzisiaj tankowałem 98 za 4,99, a Wy tutaj się skarżycie na 4,64 buhehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panowie ja rozumiem, że temat jest luźny ale chyba nie o cenach paliw http://megane.com.pl/po-ile-paliwo-vt10167...ght=cena+paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jeden menel pod sklepem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Idiota, który wpakował się mojej reni w zadek wypychając jednocześnie na auto poprzedzające ehh :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dzisiaj turbina czwarty raz mi się zrypała.Auto mam od roku.W zeszłym roku remont silnika.I wiele innych napraw. Załamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 pęknięta sprężyna z dala od domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Szef, który nie dał mi premii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Moja megane w której coś brzydko hałasuje,szykuje się pewnie wylotka kilku stówek a akurat jestem na urlopie.Zepsuła mi urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowcaNaMedal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ...a nie zirytował koleś w Golfie III, który zajechał mi drogę i dzieliło nasze zderzaki jakieś 10 centymetrów. Nie wiele brakowało a tydzień przed wakacjami musiałbym szukać blacharza dla mojej renoffki i cmentarza dla golfiarza ;] Na szczęście jest refleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To, że z Bielska - Białej do Bydgoszczy jechałem pociągiem ponad 13 h! Normalnie kiedyś docierałem w max. 6h, ale teraz PKP puszcza ten pociąg okrężną trasą aby zabrać jak najwięcej pasażerów. Ja się pytam pociąg pośpieszny z jednego krańca Polski na drugi, relacji Bielsko-Łeba chyba powinien biec najkrótszą możliwą trasą a nie robić pętle gdzieś przez Bieszczady. Do tego przed Toruniem wykoleił się inny złomo-skład i w gorących nagrzanych wagonach czekaliśmy 2h aż puszczą objazd.Makabra! Gorzej jest tylko w Indiach. Nie ma w Polsce teżewe-tgv, nie ma Pendolino choć już pomyka od dawna na Słowacji, nie ma w Polsce praktycznie kolei pasażerskiej, nie ma autostrad ani nawet bezpiecznych dróg ekspresowych czy lokalnych ,a chłopcy na Wiejskiej kłócą się o krzyże. Kiedy wreszcie ta banda [ciach]oplątów weźmie się do roboty a ta piękna kraina w sercu Europy przestanie być tylko katolickim ciemnogrodem a stanie się bezpiecznym i nowoczesnym państwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 irytuje mnie KZFR w 1.6 i mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi