fred Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Coraz większa ilość ignorantów mających źle ustawione światła. Jak dzisiaj takiemu mignałem, to włączył długie na stałe w odwdzięczeniu. Normalnie aż się prosi aby ze 2 szperacze sobie z przodu zamontować + 1 z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Rozwaliła mi sie taśma ABSu w kierownicy, jestem strasznie przez to wkurzony :evil: ma może ktoś taką na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 taśma ABSu w kierownicy a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 http://allegro.pl/mercedec-vito-2-3-tasma-...1238880485.html takie coś tylko ze to jest z mercedesa. EDIT pomyliło mi sie chodziło mi o taśmę airbagu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Arczi92, jak ten gościu nie ma na aukcjach do pisz albo dzwoń do niego: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19554865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 mnie wkurza coraz bardziej stukanie w przedniej części zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A mnie wkurzyło dziś to, że rozwalił się tylny amortyzator i ogólnie autko nie chce zapalić... Teraz zamiast kupować CarAudio muszę wyłożyć kase na: amoryzatory tylne, łożyska do alternatora i kupić napinacz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a mnie wkurzają, studenci z polibudy którzy się za ścianą wprowadzili. Drą ryja w nocy niemiłosiernie. Dam im jeszcze szansę, ale czuję, że niedługo trzeba będzie coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A mnie dzisiaj wkurzył typ, który na dwupasmówce (przelotowa Gdynia-Sopot) niespodziewanie wszedł sobie na lewy pas, którym jechałem. Pojawił się znikąd, tzn z pasu zieleni między jezdniami no i zaczął iść w kierunku jazdy, mojej jazdy. On z racji posiadania jedynie nóg zamiast kółek, mógł sobie co najwyżej chodnikiem pozasuwać, ale wolał jezdnię... Godzina była już koło 20, czyli ciemno, dobrze że zauważyłem dziada (chłopak z 18-20 lat). Pijany chyba nie był, może naćpany ? W każdym bądź razie zirytował mnie... Ehh :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Głupota ludzka nie ma chyba granic. Już 2-gi dzień po rząd przejeżdżam przez przejazd kolejowy, staję za nim i zaraz za mną pakuje się jakiś typ zatrzymując się oczywiście na torowisku. No kurna, czy w ludziach aż do tego stopnia ginie instynkt :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kolejne przytarcie do kolekcji... Na tylnym zderzaku po lewej stroni bardzo miła i zdesperowana pani wjechała mi próbując zaprasować swoje 4 kółka pod supermarketem... szczęście w nieszczęściu, że odprysł mi tylko lakier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wkurzyło mnie dzisiaj jak mój sąsiad zobaczył, że wsiadam do Scenica i powiedział " też nie miałeś co kupić tylko francuzaaaaaaaa" - On oczywiście jeździ Golfem IV " Niemiec to jest Niemiec"-jego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ja kiedyś siedziałem sobie w aucie na parkingu i obok zaparkowała rodzinka (on, ona i dziecko) passacikiem, ona poszła coś załatwić a facet z dzieckiem został w aucie i w pewnym momencie patrząc na moją Mego walnął tekst do dziecka - "Patrz, ale złom". Ja to skomentowałem następująco - "Może i złom, ale mojego przynajmniej tak nie kradną". Reakcja i mina pana bezcenne :) ----- edit 26.10 ------ Dzisiaj się dowiedziałem, że mam belkę tylną do robienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A mi dziś urzędas w WK nie chciał zarejestrować przyczepy. Babsztyl rzekł, że nie zarejestruje mi pojazdu, ponieważ mój adres zamieszkania nie zgadza się z adresem zameldowania z dowodu osobistego. A w ustawie pisze jak byk: Rejestracji pojazdu dokonuje na wniosek właściciela kierownik rejonowego urzędu rządowej administracji ogólnej właściwy ze względu na miejsce jego zamieszkania (siedzibę), wydając dowód rejestracyjny oraz tablice (tablicę) rejestracyjne, z zastrzeżeniem ust. 2-5. I teraz muszę się odwoływać, w formie skargi oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 cała wioska jeździ z znaczkami WV - tak więc nie ma co się przejmować, mnie już Oni nie wkurzają. A mnie ostatnio wkurza jakieś popiskiwanie podczas hamowania gdzieś w tylnym kole PS. Szczęki są dobre ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi