elf Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Dziś była piękna, prawie letnia pogoda więc zabrałem się za umycie megi Stojąc nie rzucało się w oczy, ale jak zacząłem myć lewą stronę zauważyłem na drzwiach jednych i drugich nad plastikową listwą rysę .. Nie ukrywam, wkurzyłem się. Na szczęście nie jest głęboka i za bardzo ją nie widać. Zapewne da się spolerować, ale to już wiosną. Tak sobie myślę, że ktoś przytarł koszykiem, będę na zakupach to przymierzę czy pasuje na wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Zgubiłem zaślepke z drzwi od handsfree... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Można dostać za 15 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Wiem, ale w kolorze już nie bardzo. Może strzele wszystkie w kolor klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi