Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Co Was ostatnio wkurzyło?

knq

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
http://allegro.pl/mercedec-vito-2-3-tasma-...1238880485.html takie coś tylko ze to jest z mercedesa. EDIT pomyliło mi sie chodziło mi o taśmę airbagu :-P

A mnie wkurzyło dziś to, że rozwalił się tylny amortyzator i ogólnie autko nie chce zapalić... Teraz zamiast kupować CarAudio muszę wyłożyć kase na: amoryzatory tylne, łożyska do alternatora i kupić napinacz... :)

A mnie dzisiaj wkurzył typ, który na dwupasmówce (przelotowa Gdynia-Sopot) niespodziewanie wszedł sobie na lewy pas, którym jechałem. Pojawił się znikąd, tzn z pasu zieleni między jezdniami no i zaczął iść w kierunku jazdy, mojej jazdy. On z racji posiadania jedynie nóg zamiast kółek, mógł sobie co najwyżej chodnikiem pozasuwać, ale wolał jezdnię... Godzina była już koło 20, czyli ciemno, dobrze że zauważyłem dziada (chłopak z 18-20 lat). Pijany chyba nie był, może naćpany ? W każdym bądź razie zirytował mnie... Ehh :)

Pzdr

Głupota ludzka nie ma chyba granic. Już 2-gi dzień po rząd przejeżdżam przez przejazd kolejowy, staję za nim i zaraz za mną pakuje się jakiś typ zatrzymując się oczywiście na torowisku.

No kurna, czy w ludziach aż do tego stopnia ginie instynkt :roll:

Kolejne przytarcie do kolekcji...

Na tylnym zderzaku po lewej stroni bardzo miła i zdesperowana pani wjechała mi próbując zaprasować swoje 4 kółka pod supermarketem... szczęście w nieszczęściu, że odprysł mi tylko lakier...

Ja kiedyś siedziałem sobie w aucie na parkingu i obok zaparkowała rodzinka (on, ona i dziecko) passacikiem, ona poszła coś załatwić a facet z dzieckiem został w aucie i w pewnym momencie patrząc na moją Mego walnął tekst do dziecka - "Patrz, ale złom".

Ja to skomentowałem następująco - "Może i złom, ale mojego przynajmniej tak nie kradną".

Reakcja i mina pana bezcenne :)

----- edit 26.10 ------

Dzisiaj się dowiedziałem, że mam belkę tylną do robienia :)

A mi dziś urzędas w WK nie chciał zarejestrować przyczepy. Babsztyl rzekł, że nie zarejestruje mi pojazdu, ponieważ mój adres zamieszkania nie zgadza się z adresem zameldowania z dowodu osobistego. A w ustawie pisze jak byk:

Rejestracji pojazdu dokonuje na wniosek właściciela kierownik rejonowego urzędu rządowej administracji ogólnej właściwy ze względu na miejsce jego zamieszkania (siedzibę), wydając dowód rejestracyjny oraz tablice (tablicę) rejestracyjne, z zastrzeżeniem ust. 2-5.

I teraz muszę się odwoływać, w formie skargi oczywiście.

cała wioska jeździ z znaczkami WV - tak więc nie ma co się przejmować, mnie już Oni nie wkurzają.

A mnie ostatnio wkurza jakieś popiskiwanie podczas hamowania gdzieś w tylnym kole :mrgreen:

PS.

Szczęki są dobre ... :/