EnD Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No tak EnD, produkujesz smrody a wyrzucasz je najdalej od siebie, żeby Ci nie śmierdziały. Paczki po papierosach też wyrzucasz w zarośnięte krzaki bo ich nie będzie widać ? :) Nie. Jeszcze zapytam EnD sprzątałeś kiedyś po kimś ? Posprzątałeś sobie podjazd a ktoś Ci wyrzucił śmiecia ? Tak. Nie. End: wywalaj dalej do momentu nie złapania mandatu, ale to już twoja będzie wina. Dlatego patrzę w lusterka, co za mną jedzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Takie gadanie że popiół spadnie i inne pierdoły śmieszą mnie. Ciebie może to śmieszy, mnie nie bardzo. Bo pierwsze w życiu zderzenie autami przezyłem właśnie z takiej przyczyny,że popiół spadł z fajki kierowcy, zamiast spojrzeć na łuk zajmował się tym popiołem...efekt był taki że mondeo wylądowało na szrocie...dobrze,że prędkość była nie wielka coś koło 40-50 mil. Mimo tego babcia z dziadkiem co jechali z nad przeciwka i w nich uderzyliśmy prawie zawału dostali... Śmieszne Radek prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dałem tylko przykład, % takich sytuacji jest pewnie niski... Nie chcę się kłócić, piszę tylko moje zdanie : że kierowca trzymający fajka w ręku,komórkę,bułkę,zapiekanke itp nie jest tak samo pewny,szybki w reakcji jakby coś się działo na drodze jakby obie dłonie miał wolne Co do wyrzucania petów przez okno to brak mi słów :roll: To wszystko nie zmienia faktu,że te debile z rządu mogliby się poważniejszymi sprawami zajmować :evil: ludzie umierają,bieda w koło,bezrobocie,mafia rządzi a oni o zakazach palenia dyskutują :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Aine: a ty jesteś taka święta ? Nie baw się proszę z Matkę Teresę. Każdemu się zdarza coś kiedyś wywalić na ulicę itp. Nie wszędzie są śmietniki. To inni mogą się wypowiedzieć, a ja już się muszę bawić w Matkę Teresę ? :) To reszta się bawi w 12 Apostołów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 hymm tak czytam sobie i tak sobie myślę ... jedziecie sobie w korku przed wami rura wydechowa jednego auta na prawo drugiego na lewo trzeciego albo jeszcze tir lub autobus etc etc. a dym z fajka jest fe ??? przynajmniej jeżeli chodzi o jazdę w mieście, to jest to trochę dziwne przeczulenie. Ja palę w aucie z nudy ...głownie w korkach bo nie ma prędkości i popiół do środka nie leci a fajeczek wisi sobie za oknem ... odstresowuje mnie to i mam jakieś zajęcie w nędznym korku, moim zdaniem lepsze od dłubania w nosi gadania przez kom czy czytania gazety i moim zdaniem ani trochę niebezpieczne. Oczywiście mówię to o paleniu kiedy ewidentnie się stoi lub pyrka 5km/h jazda np autostrada z fajkiem tez uważam za nie rozsądną. Wiec może powiedzmy tak , jest pewien problem , są pewne racje ale wymyślenie jednego ogólnego zakazu to głupota nie zajmująca się nawet różnymi aspektami tego zjawiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 hymm tak czytam sobie i tak sobie myślę ... jedziecie sobie w korku przed wami rura wydechowa jednego auta na prawo drugiego na lewo trzeciego albo jeszcze tir lub autobus etc etc. a dym z fajka jest fe ??? przynajmniej jeżeli chodzi o jazdę w mieście, to jest to trochę dziwne przeczulenie. I właśnie o to chodzi - może starczy tego z tych rur a tau jeszcze dym z petów trza dodatkowo przyjmować :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Heh każde tłumaczenie nałogowców jest dobre :) Pzdr P.S. post pół żartem-pół serio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nałogowcy nie nałogowcy ... jak dla mnie mogą sobie wprowadzać, raz dostane mandat to pewnie przestane i tyle. Tylko pytanie czy to jest metoda ?? Bo to jest właśnie powód do dyskusji. Bo tą metodą można zakazywać i nakazywać wszystkiego ale do pewnej granicy, osobiście ciesze się ze żyjemy w wolnym kraju i ze będąc berbeciem powstawała ta wolność. Nie chce aby kiedyś ktoś przekroczył po raz kolejny tą granice i powiedział ...a kartkę na to paliwo pan ma ?? mówi wam to coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi