marcinb7 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam. Przeglądając Alledrogo, znalazłem coś takiego, zabezpieczenie do szyb, i tak się zastanawiam jak tego się używa? http://moto.allegro.pl/item667681524_zabez...zyb_scenic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilgar Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 To nie jest zabezpieczenie tylko zwykły zatrzask... zresztą jak zwał tak zwał :) To jest część mechanizmu podnoszenia i opuszczania szyby i służy do mocowania szyby w mechanizmie. Żeby mu się poprzyglądać musisz zdjąć tapicerkę drzwi i opuścić szybę mniej więcej do połowy... tam go zobaczysz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Eeeee.... ja myślałem, że to jakiś przydatny bajer, a to poprostu jakaś część mechanizmu. Wielkie dzięki za wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi