papaa Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam, zdecydowałem się zamontować instalację gazową do mojej Megi z silnikiem 1.4 16V z przełomu 2003/2004, ma przejechane obecnie 92 000 km. Nie wiem w ogóle co zamontować i gdzie ? Myślałem nad sekwecją BRC w Zabrzu na ul.Galla. Podobno dość dobry warsztat i instalacja jako BRC. Co o tym sądzicie ? Proszę o jakąś poradę w temacie, będę wdzięczny. Pozdr. ;-) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parokis Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 witam. polecam gościa z Mikołowa, dobrze doradzi i zna się na rzeczy. jest to droga równoległa do wiślanki, po prawej stronie jadąc od katowic przed auchanem, nr tel. 502908548. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papaa Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam ponownie, dziś montują mi BRC w tym warsztacie co mówiłem Zabrze ul.Galla. Pojeżdżę trochę i zobaczymy jak się będzie sprawować. U brata w Tacumie 1.8 8V chodzi 1,5 roku bez problemów, tylko przeglądy gwarancyjne nic poza tym. Jak pojeżdżę podzielę się uwagami. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloNu Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 jestem też właśnie nad etapem przemyśleń nad montażem LPG dosyć często polecaną firmą u nas w regionie jest Link do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi