SzaŁaS89 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam tak jak w temacie;) Wiecie moze ile taki lot moze kosztowac?? Chcialbym zrobic taki prezent kobiecie na urodziny :) ale niestety mam daleko do Kołobrzegu i bede tam dopiero za miesiac a chcialbym miec juz ustalone wszystko co i jak:) z góry dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 OhneDich, Nie wiem czy nie taniej wyjdzie wykupić przelot w obie strony na tanie linie lotnicze na jeden dzionek tam i powrotny a jeszcze jakieś miasto można na szybko zwiedzić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 wsumie to tez jest pomysl:) tylko teraz gdzie:D osiemnastka wiec wiesz:D to ma byc cos wyjątkowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 OhneDich, Zobacz gdzie latają i podejmij romantyczną decyzję. :) Tylko obyś na kolację lub zakupy np. więcej wtedy nie wydał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 10 minut lot widokowy 35zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 OhneDich, O to stanowczo zbyt mało na 18 :) przynajmniej dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 OhneDich, bądź twardy i lepiej kup coś do Renówki :) A dziewczyny lubią kwiaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 hahaha :) dobre dobre:D kupie kupie ale to po tym jak gaz załoze hehe:D no wiesz to moze byc tylko poczatek urodzin ten lot prawda?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 no wiesz to moze byc tylko poczatek urodzin ten lot prawda?:) ooo widzę, że już dzieci planujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ta juz chciałbyś:) a co obstawe megankami mi zrobicie?::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ...obstawe megankami mi zrobicie?::) Ja mam blisko..więc jakby co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi