ziutek1 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 witam ostatnio przesiadłem sie z benzyniaka do scenica 1,9 dci i w związku z tym iż nigdy nie miałem diesla mam pytanie czy podczas ruszania na pierwszym biegu normalne jest aby pedał sprzęgła drgał ? niewystepuje to jedynie na biegu jałowym proszę o rade czy tak w dieslu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Poszukaj na forum bo coś chyba było już w tym temacie. Nie jest to na pewno normalne... Jaki masz przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ziutek1, nie jest to normalne.Może być wiele przyczyn np... dwumas,samo sprzęgło,któraś z poduszek silnika itp... :) na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi