chudyziom21 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Sluchajcie Panowie jak mam taki sam problem! z tym iz moja meg jest w gazie! postoi noc w garazu i za pierwszym razem nieodpali! bylem u gazownika i nic nieporadzil,a zaden z mechanikow niechce sie podjac "grzebania" bo lpg jest na gwarancji! zauwazylem ze jak za pierwszym razem tylko lekko przekrece kluczyk tak aby przekrecil to za drugim razem pali od reki! a takie zwykle krecenie nic nie daje! szkoda AQ! co Wy na to? w czym tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie cofa Ci się czasem paliwo ? Wnioskuje to po tym jak piszesz, ze za pierwszym razem przekręcisz kluczyk (nie odpalasz) pracuje pompka = podaje paliwo, za drugim razem odpalasz jest już wtedy paliwo. Może to błędny wniosek, ale może warto to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyziom21 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Tak jak pisalem. wystarczy tylko za za pierwszym razem go lekko zakrece to za drugim pali! cofa sie paliwo? nie mam wielkiego pojecia! zapytam tak: co bedzie do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi