Lukas.s Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Całą trasę znam bardzo dobrze (zależy mi tylko na stanie dróg i ew. pomocy), i chyba nie będzie aż tak strasznie na odcinku Żarnów-Końskie bo ostatnio jak jechałem po sylwku to tylko dzięki słupkom na poboczu wiedziałem ze jadę drogą B) , jak jest odśnieżone to luzik ;-) Obawiałem się tam najgorszego. Dzięki wielkie chłopaki za info B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 tylko dzięki słupkom na poboczu wiedziałem ze jadę drogą Na razie - w ciagu dnia przyprószyło troszeczke i nie zapowiada się na wiecej. Na tym kjawałki spodziewać się ,ożna miejscami zajeżdżonego śniegu, o czarnej jezdni możesz pomarzyć. Podobnie Końskie-Skarżysko kawałkami, dalej też. Śniegu jest b.dużo i w zasadzie czarnej mozesz sie spodziewać tylko Łodź - Piotrków - Żarnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dojechałem bez problemu, trochę rozjechanego śniegu miałem na wspomnianym odcinku Żarnów-Ostrowiec, ale i tak było lepiej niż poprzednio B) Jeszcze raz dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 W poniedziałek 15.02.2010 w godzinach rannych czyt. 10 Knurów - WRO (A4) - Bautzen - Erfurt - Frankfurt Main - Mannheim - Ludwigshafen. Jakby kto podrzucił jaki stan autobany do Zgorzelca itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Leman666, ja leciałem wczoraj od Wrocka w kierunku Legnicy i kawałek dalej. Sucho i zero śniegu kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 12/13.03-Dąbrowa Górnicza-Gdańsk-Sopot.Powrót 15.03. Na kogo można liczyć gdyby coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam. Widze ze temat dawno pogrzebany ale odkopie bo ruszam w dłuższa trase i wrazie czego zebym mogł na kogoś liczyc. 30 kwietania z Gdańska do Niedzicy Zamek. Ruszam ok 6. Jadę w linie prostej przez cała Polskę. Jadę z logo forumowym na klapie wiec jakby kto widział stojącego (odpukać) na poboczu scenica to prosze o pomoc. Powrót 3maj. trasa podobna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ...zebym mogł na kogoś liczyc... PRIV ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wie ktoś może czy działają już bramki na A2 z Konina do Strykowa? Czy to pytanie ma coś wspólmego z tematem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Lukas.s, Nie działają. Ich budowa posuwa się powoli. Jechałem 3 tygodnie temu i niewiele więcej zrobili od ostatniego przejazdu (3 lipca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi