martbex Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Hej, niezaleznie od temp. na zewnatrz po nocnym postoju autko odpala bez problemu ale po dodaniu gazu sie dusi , nie gasnie, ale chodzi niepoprawnie, po chwili wszystko wraca do normy. Wkurza mnie to, mam LPG, ale to sie dzieje na benzynie. Macie moze jakies pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Tak. Jest źle ustawiona mapa na LPG co się przekłada na rozjazd mapy na benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 [cięcie] Juz tyle razy byl regulowany i niby jest ok wg gazownika Proszę doczytać w regulaminie forum o zasadach cytowania i pisania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc95 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam.Miałem to samo-bylem wyregulować instalacje gazową i na gazie się poprawiło,ale na benzynie nadal autko świrowało,więc wyczyściłem silniczek krokowy i nastąpiła poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi