DrNO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 i tak najlepszy jest DOWOLNY dedykowany klient ftp lub (wg mnie bezkonkurencyjny) TotalCommander, o ktorym wspomnial wyzej Krzychu. a do Firefox'a proponyje zainstalowac dodatek fireFTP (mirror autora; jest tez wersja PL TUTAJ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Ze swoich dosc bogatych doswiadczen (jako ze jestem projektatnem stron www, to kozystam codziennie) z roznymi klientami ftp, szczerze moge polecic SmartFTP, jeden z lepszych jakie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AROARO Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 może ktoś wie gdzie szukać instrukcji od Meganki 1997R 1,6! Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 pierwszy post!!!!! prosze czytac uwaznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Kurcze może trzeba zmienić czcionkę coby ludzie to widzieli ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AROARO Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Sorki bez nerwów! czytałem dokładnie ten post wchodziłem na te strony ale nie mogłem nic odczytać po małych poprawkach w komputerze teraz wszystko śmiga! dzięki potworne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No to trzeba było zacząć - Pomocy, nie mogę otworzyć ;-) a nie - może ktoś wie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AROARO Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 dzięki i przepraszam! jestem nowym użytkownikiem meganki i internetu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperh17 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Z początku powiem że jestem nowym użytkownikiem forum i gdyby coś było nie tak to poprawcie mnie :-P 1 Potrzebuje instrukcji do renault megane kombi 2001r. diesel ( na PIKUR'a nie mogę wejść z przeglądarki ani z dowolnego klienta ftp nie wiem co jest nie tak, więc gdyby mi ktoś to mógł wytłumaczyć byłoby super) 2 Autko kupiłem w komisie było sprowadzone z Francji - potrzebuje kodu do standardowego radia renault (niestety pan z komisu nie posiadał kodu do tego radyjka :evil: ) jak na priv to :) [email protected] :) [ Dodano: 2007-03-25, 19:50 ] Sorki bez nerwów! czytałem dokładnie ten post wchodziłem na te strony ale nie mogłem nic odczytać po małych poprawkach w komputerze teraz wszystko śmiga! dzięki potworne!!! AROARO mógłbyś powiedzieć co zmieniłeś w swoim kompie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 1. ftp://renault:[email protected] 2. jedz do ASO tam Ci powinni (za free) podac kod do radia jak podasz im swoj VIN (o ile oczywiscie, radio bylo zamontowane juz w fabryce na linii montazowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperh17 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ludzie co wy nie czytaliście nie moge tam wejść (nie wiem dlaczego - może ktosby wrzucił instrukcje do meganki kombii 2001 r diesel na inny serwe np. rapidshaera) :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Znalazłem tam też instrukcję serwisową (i to po polsku :) ) do Megi II znajdę to jeszcze gdzieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu1 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam Nie mogę wejść na ten serwer żadnym klientem FTP ani z przeglądarki,może jest na innych serwerach książka do meganki 1.6 z 1996r. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Znalazłem tam też instrukcję serwisową (i to po polsku ) do Megi II znajdę to jeszcze gdzieś ? Jasne, ja ściągałem w poniedziałek. Super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 spoko tez juz to znalazlem Dzieki 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi