Martinek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mam Megankę z 1998r . Silnik 1,4 RT. Jak sprawdzić czy jest to silnik 8 czy 16 V? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Raczej masz 8V, ale zobacz jaki jest kod silnika (nabity od przodu silnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak lubi wysokie obroty, a ponizej 2000 go strasznie muli, to masz 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak nie zauważysz kabli WN to 16V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 po roku produkcji wnioskuje, że masz ph1 a tam było tylko 8v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak jest bronius, na 100% 8V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A na dzwiach nie pisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 najlepiej daj fotkę silnika to wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Przepraszam ale musze mozecie mi pomóc bo nie wiem czy mam 1,4 czy może 1,6 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 zależy jaki masz podzielnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 tu bedzie cos kolo 6,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a tatuś mówił że mały kupi, żebym się mógł nauczyć jeździć oszczędnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Przepraszam ale musze suchutki - to nie muś przez to zdjęcie dostałem alergii mam tak zawsze jak widzę ten znaczek Wieśwagen :-P drogi adminie czy za wklejanie zdjęć znienawidzonej marki przez większość tu zarejestrowanych nie należy się upomnienie hihihihi naraża nas na niepotrzebne stresy :lol: do autora postu - 1,4 8v bo jak jest 16v to przeszczepa kupiłeś Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 buahahahahaha dobry tekst z tym przeszczepem! :lol::lol: ja tam do VW nic nie mam... a dlaczego VW znienawidzona marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Dla niektórych wystarczy sam fakt że historia powstania tej marki ma silny związek z Hitlerem :-P A po za tym volkswageny są nudne, przereklamowane i mają głupie nazwy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi