xxxxxx44 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witajcie, czy jest jakas mozliwość żeby wyłączyć podoszki powietrzne, Renault Megane RT 1.4 16V 2000r , w renault Clio jest a jak to jest w mojej Megi??? dzieki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 którą poduchę chcesz wyłączyć? wyłącznik poduchy pasażera z przodu jest w schowku z przodu a pozostałe poduchy to albo odpięcie kabli albo wyjęcie bezpieczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 W mojej Megi niema wyłącznika poduszki pasażera. W tych którymi jeździłem też nie było. Razem cztery sztuki phII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 wg instrukcji wyłącznik jest w schowku po prawej stronie, ja tam mam zaślepkę bo ma tylko 1 poduchę lewy, może to w bogatszych wersjach występowało, albo w późniejszej fazie 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 W mojej nie posiadam wyłącznika. Można zblokować tylko Clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 odpiąć kostki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxxxx44 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 no wlasnie u mnie nie ma zadnego wylacznika w schowku. i nie ma wiec pewnie pozostaja bezpieczniki albo kable wypiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie polecam wypinać kabli bo sterownik nałapie błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nie bylo chyba mozliwosci w MI wylaczenia poduchy pasazera. Wydaje mi sie ze w ostatniej chwili zrezygnowali z tego. Bo jest zaslepka na przelacznik, i jest kontrolka na desce rozdzielczej, ale pisze w instr. 'nie uzywana' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blueshit Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Widocznie nie ma takiej opcji, w mojej megi są 2 poduchy, a w schowku po prawej tylko zaślepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja mam jedną z ostatnich Meganek 1 z 2003 -4x Air bag i brak możliwości wyłączenia pod.pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 tak neistety bylo w MIphII :/ w nowych Fuksach Fordozłoma tez sie nie da wylaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Niestety potwierdzam - dzisiaj zlustrowałem moją - brak wyłącznika, zaślepka w schowku, a na desce "martwa" kontrolka od wyłączenia poduchy pasażera. A szkoda. Mam bobasa i byłaby to przydatna funkcja. Senior rodu w MII ma wyłącznik. Germańskie wozidła nie mają co do zasady tej funkcji, ale już france, z tego co wiem, to w większości. Ktoś ma jakąś wiedzę, przypuszczenia, domniemnia dlaczego Megana Igeneracji, nie ma tego "bajeru"? Napisałem do Renault Polska z zapytaniem, czemu wycofali się z tej opcji w Meganach I generacji. Jak odpowiedzą, podzielę się wiedzą na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ta zaślepka w schowku po prawej stronie to chyba jest miejsce na wyłacznik alarmu (jesli został zamontowany fabrycznie..) taki ktory mozemy przekrecic jedynie kluczykiem od stacyjki Ma kształt prostokąta postawionego na krotszym boku.Jeśli myle sie to poprawcie... Acha,zerknijcie do instrukcji megana-dział Alarm.Tam zdaje sie jest własnie o tym wyłaczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi