waglik87 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 WITAM PROSZE MI NAPISAC JAK WYJAC ZEGARY Z MEGANE ROK 96 SPALILA MI SIE ZAROWKA OD POSWIETLENIA I NIE WIEM ZA BARDZO JAK JE WYJAC POMOCY!!! [Admin: Proszę pisać z wyłączonym caps lock] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 odkręcasz dwie śrubki tam gdzie są głosniki koło szyby i delikatnie ciągniesz do siebie całą tą góre (uważając na ztrzaski plastikowe żeby nie połamać), i już prawie dostęp do zegarów gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jeśli masz regulowana wysokość kierownicy, to przed ściągnięciem parapetu obniż ją maksymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak się uporałeś z tymi śrubkami i poszyciem górnym to wstaw sobie diodki ( są w odpowiednich oprawkach - białe i nie tylko) zamiast żarówek i będzie prawie na wieki ;-) Pamietaj tylko o polaryzacji bo w przypadku diody ma to znacznie gdzie + a gdzie - ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucars Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 przede wszystkim spokojnie i powoli bo połamiesz zatrzaski Witamy kolegę archeologa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi