Akselb3 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, kupiłem niedawno felgi 15 cali z 10 cm rantem, no i zaczyna się problem. Nadkole mi obciera, po zdjęciu kół itp. się załamałem bo nie ma możliwośći wstawienia sprężyn lub tzw. "byczych jaj" . Są amortyzatory a samo podniesienie odbywa się na frezach. U mechanika jak byłem to mi podał przedział cenowy od 100 zł - 1000 zł, sam nie umiał określić więc postaram się to sam zrobić tylko prosiłbym o jakieś porady, jak wcześniej próbowaliśmy to przestaliśmy bo już te gumy ze środka trochę wychodziły i nie wiedzieliśmy czy tak ma być czy nie. Proszę o info bo obecnie jeżdzę na zimówkach na tyle :D chyba że można coś z amortyzatorem po kombinować ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Akselb3, chyba pisałeś do mnie na gg Ja przejrzałem ten temat i poszło bez większych problemów, niestety musisz byc zarejestrowany. http://forum.meganecoupe.pl//viewtopic.php...ni%BFenie+belki Wklejam ten link, bo nasze forum się nie dorobiło jeszcze manuala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi