gs500f Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Czy macie wrazenie jakby podczas postoju skrecajac kierownica w lewo i prawo, dochodzily dziwne dzwieki po obu stronach nadkoli ( lewa i prawa strona ) ?? [ Dodano: 2009-07-24, 08:35 ] Dodam ze stuki dochodza podczas postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 tez tak mialem jak jechalem do wloch. Po 13 godznach jazdy wspomaganie zaczelo wydawac dziwne dzwieki. Narazie ustalo ale pewnie powroci. I to nie tylko na postoju ale przy jezdzie tez [ Dodano: 2009-09-09, 15:50 ] Bylem w serwisie i pierwsza diagnoza (raczej sluszna) to lozyska mcphersona. Czekam na tel z serwisu zeby to wyeliminowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekTaxi20 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam serdewcznie..Ja po przejechaniu ok 40tys km zauważyłem ze na postoju podczas krecenia kierownicą jest słyszalny stuk, samo doszedłem do tego ze jest to luz na przekładni a dokładnie mówiąc na krzyzaku,jest taki pod pedałem hamulca..pojechałem do serwisu i uznali gwarancje mówiąc ze juz mieli takie przypadki:) Witam. Ostatnie rowniez doszedł mnie kolejny dziwny odgłos , i tak jak kolega wyzej napisał, do wymieny łożyska mcphersona.Wymiana oczywiscie na gwarancji w środe. Edytowane 15 Maja 2011 przez TomekTaxi20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi