klaperd Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam! Kupilem z salonu uzywana Meganke 1,4 z 98r Hatchback ,niestety nie posiada ona ani radyja ani glosnikow (salon powiedzial ze poprzednia wlascicielka nie uzywala - ona tez brala ja kiedys jako nowke z tegoz salonu) Jakie radyjo polecacie i glosniki , koszt kolo 300-500 zlotych . Slyszalem ze kiedys smakowe radyja byli w Biedronce na karty pamieci za nieco ponad stówkie ;o Pozdrrr! [ Dodano: 2009-07-27, 09:32 ] Ok , to moze juz nie jakie ale czy wszystkie beda pasowac radyja i gdzie mozna kupic przejsciowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Każde radio będzie pasować bez większych trudności. Co do radio to szukaj coś z Pioka, JVC ewentualnie Sony. Na radia z biedronki szkoda pieniędzy. co do głośników to oczywiście zestaw odseparowany np. Helix DB 62.1. Z czasem mógłbyś pokusić się o wygłuszenie. Daje to znaczną poprawę dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaperd Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No tak ale mi chodzi o tzw. kieszen czy ramke zeby radyjo sie ladnie wpasowalo Zle sie wyrazilem mowiac o przejsciowce ;p [ Dodano: 2009-07-29, 00:15 ] Jeszcze male pytanko co to znaczy odseparowany zestaw? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Tak musisz dokupić ramkę. Bez problemu dostępna jest na allegro w różnych kolorach i za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Na radia z biedronki szkoda pieniędzy dla człowieka który potrzebuje rmf fm żeby ktoś do niego w ogole gadał, styka w zupełności, kwestia czego kto oczekuje ojciec kupił z 3 lata temu za 199 zł i nie ma żadnych problemów, dźwięk leci normalnie aczkolwiek teraz ceny troszku siadły i za 200 to już fajne markowe radio jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja mam JVC KD-G342 i daje rade, głośniki z przodu sony xplode i one już średnio rade dają :-P jednak mi wystarcza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaperd Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cięcie Ok dzieki ale to tylko masz 2 glosniki? W drzwiach czy w desce przedniej ? To sa 13 cm? Zalecam lekturę regulaminu forum odnośnie cytowania i pisania postów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a ja jak chciałem kupić sobie radio fabryczne tylko(orginał) z cd to od kolesi którzy ciagną auta z Angli to za 200 pln mogłem kupić sterowane przy kierownicy jakiś miesiąc temu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek LKR Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 jak chesz orginalnego kaseciaka z pilotem i wyswietlaczem to mam na zbyciu:) komplet glosnikow tez sie znajdzie:) z cena napewno sie dogadamy:) jak cos to na PW. Jesli ma tylko grac radio to po co przeplacac:D Jezeli juz jakies wieksze wymagania to kazdy sprzed tylko z wyzszej polki cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ylko masz 2 glosniki? W drzwiach czy w desce przedniej ? To sa 13 cm? mam dwa głośniki w drzwiach, i są to 13 cm. no i z tyłu mam również 2 głośniki philipsa 10 cm bodajże. W bagażniku jeszcze jest skrzynka basowa marki bliżej nie określonej :-P Wiem natomiast, że z przodu wejdą po małych modyfikacjach 16cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaperd Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 K! Kupilem juz radyjo LGka LAC5800R i na poczatek 2 glosniczki SonyXS-F1326SE z tego co zdazylem sie wsluchac to jest git mayonez ino koncowka anteny samochodowej mi nie pasuje do radja , chyba jakis stary typ i trza bedzie ową zakupic w siakims jelektroniku Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Te wtyczki antenowe to zazwyczaj są inne i należy kupić przejściówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi