Redman69-n Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Prosze o opinie. co sadzicieo tym samochodzie? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9169098 dodam że dzwoniłem do goscia i auto ma 205tyś. km i to mnie przerzaza. co sadzicie o takim przebiegu na silnik DCI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 205 tyś. Cię przeraża :shock: , auto ma 7 lat , jak na ropniaka to nie za duży przebieg, zakładając, że przy przebiegu nic nie było krącone ;-) , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jak dla mnie to wszystko z nim ok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 taka sama jak moja, nie widzę niedociągnięć z zewnątrz. Jak kupiłem swoją to miała 102xxx km. Nie patrz na przebieg, patrz na stan auta, jeden zajedzie sprzęt po 40 tys km, a drugi po 340tys P.S. Zdjęcie ze Słomczyna - desperat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redman69-n Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dlaczego desperat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Bo tam nie ma dobrych aut. Co do tego modelu to zależy czy dobrze pomalowane ale w takim razie trzeba na oczy zobaczyć. Razi mnie to że felgi ma bardzo obdarte i świetna podkładka pod antenę cb (normalna kosztuje całe 5zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Może jestem zboczony na tym punkcie ;-) , ale strona od pasażera jakby dwukolorowa - do drzwi inny odcień i błotnik cały inny. Ale to srebrne auto więc może być to złudzenie przez to jak pada światło. Dla bezpieczeństwa przeleciałbym miernikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi