adim100 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 witam podczas jazdy kiedy wbijam juz piąty bieg zaczyna świstać , czy to coś poważnego ? dzieje się to tylko na piątym biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No dobra, ale świst czego? Powietrza? Coś bardziej konkretnego, Po za tym jakie to auto, model rok silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi245 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Stawiam na wyciek z wybieraka olej uciekł z czasem standard z czasem skrzynia zaczyna świszczeć sprawdz poziom oleju jeśli brakuje dolej pojeździj trochę może ucichnie w co wątpie przerobiłem już kilka takich fantów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak świst powietrza. Czy to coś poważnego ? Co mam z tym fantem zrobić ? Renault megane clasik 1,4 16 V 2001 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Wymienić uszczelki w drzwiach, w których świszczy. :-P albo jeździć wolniej Ten świst to pojawia Ci się pewnie powyżej 120 km/h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 nie przy 80 km/h [ Dodano: 2009-07-30, 20:04 ] a teraz zaczęło gwizdać na trzecim biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
złotamegi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja mam to samo, czy ktoś wie co to może być????? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 złotamegi, Nie Koleżanko. Megi Koleżanki choruje na coś bardziej poważniejszego, ale jeżeli by to Koleżanka napisała takiego posta to wszystkie gentelmeny forumowe rzucili by się na pomoc pytając co tak naprawdę świszczy ;-) A my tu się trochę z kolegi nabijmy, ale tak nieszkodliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi