gs500f Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Panowie, Dzis na stronie RENAULT znalazłem w akcesoriach SUBWOOFER pasujących jak piszą do oryginalnego radia. CZy ktoś moze juz orjentowal sie jak się montuje owy SUBek ? A moze ktos juz ma cos takiego, chetnie poslucham jak to gra? [ Dodano: 2009-07-30, 22:29 ] Znalazłem właśnie na stronie francuskiej dokładniejsze dane. Bardzo proszę o informacje, przemyślenia co o tym sądzicie. Widze tylko że pobierane są fotki i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Tez jestem ciekaw jak to gra ale chyba bez wzmacniacza się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Pewnie jest podlaczany pod tylne glosniki. Jak wzmaniane to sam jestem ciekaw... nie sadze zeby fabryczne radyjo to uciagnelo... BTW Ostatnio posluchalem jak gra megane z Arkamys sound system... i szczerze mowiac mega sie zawiodlem... Nie specjalnie odstaje od pozostalych systemow fabrycznych... lipa jakas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ostatnio posluchalem jak gra megane z Arkamys sound system. W nowej Lagunie Arkamys daje radę W Megance nie będzie szału, bo z przodu jest trudno wstawić większe glośniki nić 130 mm :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 W lagunie tez sluchalem, co prawda lagune coupe ale mysle ze uklad ten sam jest... suuuuaaaabo. Srednica glosnikow nie przeklada sie bezposrednio w jakosc, ale jak juz tak sie tym chwala to powinno chociaz ciut zachwycac... IMHO wysokiej jakosci glosniki w drzwiach, dobrze zamontowane, do tego wysokotonowe jak sie da na wysokosci glowy, do tego delikatnie podbity sub i jest cacy. Byle nie lupalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Jak by u mnie grało tak jak w Lalce to bym był bardzo zadowolony Ja słuchałem w kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam!pytanie odnośnie głośników wysokotonowych , czy kupując nowy samochód z nawigacją Carminat TomTom 2009 w wersji Dynamique głośniki wysokotonowe są już montowane standartowo do takiej konfiguracji, czy też trzeba je sobie dokupić?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja zamawialem wersje Dynamique z doplata do Audio Connection BOX - wysokotonowe juz bylo, ale i tak jest lipa. Bez subka i zmiany glosników sie nie obedzie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Z tego co się dowiedziałem to w nowym Megan3 w drzwiach znajdują się głośniki o średnicy 13cm,mam wiec pytanie czy jest możliwość zamontowania głośników wiekszych np.16-17cm?pytam dlatego gdyż w Megan 2 była taka możliwość!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Wczoraj odwiedziłem warsztat i nastąpiła pierwsza modyfikacja nagłośnienia: 1. przednie głośniki: RAINBOW SLC 265.25 ( 16-ki ) 2. Wygłoszenie przednich drzwi matami STP. Po powyższych zmianach słyszę duuuuzo różnice. następna dawka już niebawem - będzie to: 1.Wzmacniacz RAINBOW Ipaul 4.300 2 oraz prawdopodobnie - MTX Audio Moduł RE-Q5 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 witam gratuluję jaki koszt głośników robiłeś to w aso czy innym wrzuuć jakieś fotki jeśłi możesz i czy dobrrze rozumiem włożyłeś 16 cm głośniki z przodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi