Kurczak89 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam właśnie jestem po wymianie sprzęgła-wszystko ok poza jednym....czasami gdy wciskam lub wypuszczam sprzęgło spod maski dobiega dzwiek jakby dwa metalowe elementy tarły o siebie,taki dzwiek trącej metalowej linki-i właśnie chyba to linka-spytałem znajomego czy warto przesmarować linkę od sprzęgła i odradził mi tego jakoby linka mogłaby sie po tym "wydłużyc" i mam poczekąc jak się wszystko troszke "wyrobi" Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia1103 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja kiedyś również wymianiałam sprzęgło fakt, że nie w renault ale miałam tak samo. Trzeba poczekać troszkę aż się ułoży a pózniej jakby było coś nie tak to podjechać na regulacje tak po ok 4 tyg. po wymianie (przynajmniej mi tak moj mechanik powiedział). Ja nie byłam na regulacji po wymianie bo wszytko po jakims czasie się ułożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi