lukilks Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam mam moze trochę dziwne pytanie. Ostatnio cofając dodałem za mało gazu i puszczając za szybko sprzęgło autko nagle mi zgasło i przy nagłym zatrzymaniu auta szarpnięciu było słychać taki dziwny dzwięk taki głuchy głośny stuk dochodzący gdzieś z przodu auta. Czy przy takiej sytuacji może stać się coś z zawieszeniem lub silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 dopóki rozrząd nie przeskoczy raczej nic mu nie grozi ;-) poza tym, że takie traktowanie zdrowym nie jest choć nie należy brać sobie do serca bo znam o wiele gorsze obchodzenie się ze sprzętem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukilks Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ogólnie zdarzyło mi się to pierwszy raz gdyby przeskoczył mi rozrzad to myśle że poczuł bym to w jakiś sposób podczas jazdy prawda? a jak pasek mam dobrze naciągnięty to to raczej nie było by chyba możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi