swiety84 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 witam. nie działa nadmuch na wszystkich biegach jest tylko na bieg 4. wiem że było już wiele postów na ten temat ale nie znalazłem nic co by mi pomogło. wiem że trzeba coś tam wymienić ale nie wiem co i gdzie to jest. poproszę najlepiej o fotki tej części i miejsce gdzie jej szukać. nie mam klimy?bardzo proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ciekawe, poszukaj jeszcze raz i przeczytaj ze zrozumieniem to co jest tam napisane. Zwróć uwagę na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety84 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 nie znalazłem fotek z umiejscowieniem tego elementu. bardzo proszę o fotki gzie to jest i jak się dostać do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zdejmujesz parapet, siadasz na miejscu pasażera,patrzysz od góry za schowek, przesuwasz rurę nadmuchu i krzyczysz znalazłem! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi