slowik__ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy ktoś próbował to naprawiać? Widziałem, że można kupić to tego zestaw naprawczy i interesuje mnie, czy można to samemu rozebrać i na ile taki zestaw jest skuteczny? Koszt naprawy u mechanika jest 7 krotnie wyższy, wiec jest się nad czym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 u mechanika będziesz miał pewność ze zrobione jest ok. Koszt jest większy ale masz pewność przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Byłem przy naprawie maglownicy dwa razy. NIe jest to skomplikowane urządzenie i bardzo specjalistycznych narzędzi mieć nie trzeba. Trochę trudno wytaszczyc magiel z auta. Jeśli masz, garaż, kanał, imadło i trochę różnych narzędzi to można zaryzykować naprawę maglownicy. Okazać się jednak może, że to nie uszczelka się wytarła tylko rozdzielacz (bo chyba o nim piszesz "zawór") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowik__ Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Właśnie chodzi mi o ten rozdzielacz. Czy można go zregenerować, czy tylko wymienić i czy koniecznie trzeba wyciągać maglownicę? A tak przy okazji jaki był koszt naprawy, bo mi mechanik wycenił na 800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kosztowało to 650zł razem (de)montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowik__ Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi