Lukas.s Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Co tu dużo mówić to trzeba zobaczyć, wiewiórka w kadrze (to nie jest fotomontaż). Całkiem przypadkiem a robi furorę w internecie :) Więcej na: http://mashable.com/2009/08/14/top-10-cras...squirrels-pics/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Myślałem, że forum ominie ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 wiewióra szaleje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ostatnio moja lisica właśnie pogoniła takiego zwierza(ekipa ze zlotu w Krzepicach wie jakiego mam"potwora") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi