kiler1994 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam! Dzisiejszej nocy wróciłem znad morza wszystko pięknie nic nie zapowiadało ze coś stanie się z samochodem. Następnego Dnia chciałem pojechać do kościoła, wyjechałem za brame i zgasiłem auto. Pozniej już nie odpalil wyswietlało mi sie tylko " Direction non Debloguee(układ kierowniczy nie odblokowany) i Direction non Verrouillee(układ kierowniczny nie zablokowany)" , Dodatkowo jeszcze sciagłem i zapiołem ponownie klemy w akumlatorze. Proszę o Pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 kiler1994, poszukaj sobie tłumaczenia komunikatów to może będziesz więcej wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1994 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 szukałem wyskakiwało ze "direct- to cos od układu kierownicy "non"- Nie. Verrou - zablokowac a Debloguee to odblokowac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 może w tych postach coś znajdziesz http://megane.com.pl/search.php?mode=results Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1994 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wiem jakie to tłumaczenie ale teraz jak to odkręcic zeby działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wiem jakie to tłumaczenieno to jak wiesz to napisz po polsku.Może Ci wtedy ktoś cos pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1994 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 napisałem u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 direct- to cos od układu kierownicyczyli nie umiesz sam czytać tego co napisałeś a wymagasz tego od innych :) Z tego co udało mi się zrozumieć to coś z blokadą kierownicy.Wpisujesz temat w :) i masz.No ale od czego są inni,zapodajesz temat a inni niech rzuca linkiem.Prosze bardzo kolego http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=7629&...kada+kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1994 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 możliwe ze to jest to teraz musze znalesc schemat do tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 no to musisz na dialogys zajrzeć kiler1994, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1994 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dialogys gdzie to/co to?? nie kojarze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=129&a...hlight=dialogys Ale tam to juz sam sobie szukaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1994 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dzieki Za pomoc waldek >>> to było to ale rozbierania było troche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi