mister Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Tak jak w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 to już jest kwestia gustu! podobnie jest z kobietami: jeden lubi brunetki, jeden blondynki a jeszcze inny rude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Jak dla mnie oczywiście czarna perła bo taki kolor ja mam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Tak, czarny jest piękny... tylko że trzeba go myć praktycznie co 2-gi dzień Ale tak to perfekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Kolor 377 czyli żółty (megane coupe) ,który został pominięty niestety w tej ankiecie:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 niebieski extreme czy jak to reklamuja. tak mi sie podoba, ze chyba nastepne auto bedzie mialo taki sam. ale jeszcze karminowy czy wisniowy - widzialem takie clio2 extreme i baaardzo mi sie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 czerwony i tylko czerwony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Zielony srebrzysty Posiadany przeze mnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 czerwony metalik no oczywiscie w takim kolorze jest pomoalowany mój samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Szary Eclipse jest bardzo ładny bo mój A tak w ogóle to kolorem się nie jeździ i mi to obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Niby kolorem się nie jeździ, ale ja mam granatowy to umyje auto, przejade z 5km i jest już cały w kurzu... to jest masakra Dlatego moim zdaniem albo szary albo srebrny samochód jest najbardziej praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Na moim w ogole nie widac brudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 jest najbardziej praktyczny Ale mówimy który kolorek jest najładniejszy a nie praktyczny. Bo mój też trzeba co 3 dzień myć, żeby się świecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 mister, widze ze Ci sie nudzi skoro takie ankiety zakladasz. Przez przypadek zakladanie ankiet przez userow bylo odblokowane w tym dziale, teraz ten temat mi o tym przypomnial i juz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Bo mój też trzeba co 3 dzień myć, żeby się świecił. Jak to ktoś mówił „Często myty lakier się niszczy” :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi