Maniek Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Są gusta i guściki jak to się mawia! Mi osobiście najbardziej podoba się czarny lakier! Oczywiste jest, że taki lakier nie pasuje do każdego samochodu. Fakt, że ledwo się umyje taki samochód to zaraz wszystko widać - ale cóż przez chwilę można oko pocieszyć Jedyny minus ciemnych lakierów to taki, że widać wszystkie drobne rysy i zarysowania niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Czarny, czarny, czarny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 granat i żaden inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 To nawet ankiet zakładać nie można... a cóż to przeszkadza... za surowo troche podchodzisz do sprawy Krzychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Teraz podoba mi sie granatowy bo w takim kolorze mam Megi, ale podoba mi sie tez Burgund i Grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 mister, na poczatku ankiety byly odblokowane ale niektorzy bardzo przesadzali z ich uzywaniem i po zablokowaniu jest spokoj. Ja za surowy ? Jestem zbyt lagodny ale obiecuje poprawe (bede bardziej surowy :lol: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ceglasto -złoty. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 1. Czarny (moj ) 2. Gleboka czerwien 3. Kazdy nieposr**y przez ptaky ;> hehehe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nardek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja mam czerwony,wiec czerwony jest najpiekniejszy.Inne są tylko,lub az ładne.. Ale ze mnie swinia,nie?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 CZARNA PEREłKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Osobiście to czarny jest piękny, a ja mam jasny niebieski jakiś 432 czy coś takiego jutro to sprawdzę i też jest ładny. I nie brudzi się tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Będę patriotą swojego koloru - czemu nie ma w ankiecie zielonej butelki ?! Ach pewnie miejsca nie starczyło, nie ma to jak jawna dyskryminacja starszych barw ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 jak tam znowu zielona butelka? to jest fiji, w wersji metalic najładniejszy oczywiście mam taki sam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1szejker Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 .........tak jak każdy który tu pisze ja też stwierdzam że to mój właśnie kolor jest najładniejszy. Moja Megi ma kolor "gwiezdny pył" - tak przynajmniej mam na fakturze, choć na innym papierze RP podaje że jest to kolor "beż angora". Mnie się podoba. No i tak jak każdy ty pisze jest praktyczny - żadnych zacieków ani kurzy (nie widać oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi