Merkaba Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja mam neta radiowego 5.4GHz od lokalnego dostawcy elektro-net.net miesięcznie płace 40zł W godzinach 6 - 23 jest ograniczenie prędkości do 6/1 mbits a w nocy ile wyciąga komp tyle ściągniesz u mnie to średnio 9/2.5 Mbits ale to dużo jest uzależnione ile ludzi jest na sieci ilu ściąga ilu uploaduje... peedtest.net] peedtest.net] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Prędkość mierzy się ściągając coś z dobrego serwera/serwerów, bo wszelkie serwisy wyliczające podają różne bzdury. Speedtest potrafił mi zawyżyć łącze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Internet w Irlandi i Angli mają bardzo szybki ale w grach on-line się raczej nie nadaje swego czasu grając w eve online w gildii mieliśmy paru ludzi z wysp i co po chwilę mieli problemy z wrzucaniem z grami czy tak zwanym lagiem. Jeśli chodzi o internet to dużo zależy od dostawcy i łącza przez które jest wstanie ci go wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 peedtest.net] mnie zaś tam zaniża :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Pokazuje w miarę OK :) peedtest.net] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Nie ma jak się chwalić internetem na firmie gdzie zwykłego polaka w życiu nigdy nie było by stać na takiego neta dlaczego wg cennika Telekomunikacji Kolejowej S.A 1/1mb/s to ok 150zł z VAT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Trochę lepiej, ale wszyscy poszli do pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi