rafał.985 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam. Zauważyłem w swoim megane II że spasowanie niektórych el. nadwozia nie jest zbyt dokładne. Tylny zderzak z prawej strony jest minimalnie obniżony, a także jest większa szpara między lewym przednim reflektorem a maską, inaczej niż to jest w przypadku prawej strony( tam jest dobrze). Podobne problemy miałem w megane z 96r. Jest to odwieczna wada tych samochodów, czy tylko mojego egzemplarza? Dodam, że samochód jest bezwypadkowy( tak mnie zapewniali w ASO, gdzie go kupowałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Z tego co wiem wszystkie przerwy szczeliny powinny być takie same. Jak nie to coś było robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wystarczy lekkie puknięcie na parkingu i szczeliny się zmienią. To wszystko przez plastikowe mocowanie zderzaków, które się odkształca przy uderzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 W książce serwisowej masz wszystkie wymiary podane prawie wszystkich szczelin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja mam równiutkie szparki, mimo, że to Renault :shock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Bo nie miał żadnego bum ? Mi też mówili bez wypadkowy ale : lewy błotnik jest wyżej i widać odbite poprzednie podkładki na lakierze, nie jest do końca spasowany zderzak = błotnik, nachodzi wyżej niż prawy na słupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonnio Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Hmmmm raczej dziwne. W moją megi wjechała od tyłu jakkolwiek miła pani - rysy na zderzaku się zrobiły ale spasowanie wszystkich elementów pozostało na niezmienionym, idealnym poziomie. Swoją drogą a propos niespasowanych elementów - takowe się znajdują ale we wnętrzu samochodu i objawiają się w postaci wkurzających dźwięków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi